Uvjeti i pravila korištenja

Sadržaj i informacije na ovoj domeni, poddomenama, forumu i stranicama nisu medicinski savjeti. Ne služe za određivanje samostalnih dijagnoza ili za samotretiranje. Prije svega se obratite stručnom kvalificiranom medicinskom osoblju. Stoga, ne preuzimamo odgovornost za bilo koji način uticaja na fizičko ili psihičko zdravlje.

Nije nam u interesu da skupljamo vaše podatke, ali usljed određenih tehničkih okolnosti, stranica može snimati takozvane cookies odnosno kolačiće. Google Analytics može prikupljati određene informacije bitne za statistiku posjećenosti. Korištenjem ove stranice, pristajete na to.

Svi savjeti su uglavnom empirijski provjereni i njihova efikasnost ovisi o razini svijesti, ali nisu zamjena za profesionalnu pomoć.

Za svaku primjenu ili korištenje bilo kojih vrsta savjeta, metoda i sl., koji se nalaze na ovom portalu, snosite vlastitu odgovornost (za Vas osobno ili za treće osobe).

Izričito napominjemo kako ovaj portal ne odgovara za bilo koju vrstu štete ili posljedice nastale korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se na njemu nalaze bilo nama, drugim korisnicima ili trećim osobama.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Mirvana.ba. Portal Mirvana.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. U slučaju velikog broja komentara portal Mirvana.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima, a i u samom sadržaju mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj vaših poruka i odričete svu odgovornost portala Mirvana.ba po bilo kojem osnovu vezanim za vaše poruke.

Članke koje autorski potpisuje portal Mirvana.ba ili autori iza čijeg imena stoji za mirvana.ba ne možete prenijeti bez pisane dozvole. Ukoliko ste dozvolu dobili, na vidno mjesto ispod članka treba navesti izvor sa linkom.

Stranica mirvana.ba nije odgovorna za sadržaj poruka objavljenih na forumu. Poruke na forumu odražavaju stavove njihovih autora, a ne stranice, niti vlasnika stranice.

Tekstovi koji su postavljeni u Art sekciji su autorsko djelo i vlasništvo admina stranice Mirvana. Smiju se dijeliti uz navođenje autora i link na stranicu.

Za citate, tekstove ili dijelove tekstova koje smo prenijeli sa stranica na kojima nisu jasno navedeni uvjeti, podrazumijevamo da ne kršimo autorska prava te da ih je dozvoljeno prenijeti uz navedenog autora i link na originalni tekst.

Neke fotografije na portalu preuzete su sa besplatnih izvora i royalty-free portala, i koriste se u najboljoj i nekomercijalnoj namjeri (Fair use). Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko smatrate da neka fotografija spada u područje kršenja autorskog prava te ćemo je u najkraćem roku skinuti sa portala.